• LaserQuest

  "Het spannenste lasergame waarbij ieder team gewapend met een lasergun probeert de tegenstander te overwinnen. Geweldig voor teambuilding!"

  Uitleg                                                                              Arena                                                                                         Scoreformulier

  LaserQuest is een indoor gezelschapsspel, dat bol staat van allerlei technische snufjes. Iedere deelnemer wordt voorzien van een 'pack' en een lasergun. Daarna gaat het spel beginnen en zult u in teams of ieder voor zich gaan spelen.

  Vooraf checkt u in met uw alias en krijgt u instructie. Daarna gaat iedereen de LaserQuest Arena in, waar het nevelig, donker en mysterieus, maar 100% veilig is. Hier speelt u een strategisch, slim, maar vooral erg leuk spel. Door de sfeer en geluidseffecten in de Arena waant u zich in een scene uit Star Wars. Na afloop liggen de persoonlijke scoreformulieren voor u klaar en weten we welk team heeft gewonnen. Na een korte pauze kunt u desgewenst de overwinning verdedigen of revanche nemen.

  Duur: ca. 30-45 minuten (zuivere speeltijd 15 minuten)
  Prijs: € 9,50 p.p.
  Deelnemers: minimaal 2, maximaal 24 personen per spel (grotere groepen worden gesplitst)

  U kunt onze LaserQuest arena exclusief voor uw gezelschap afhuren. Klik
  hier

  Klik hier om te reserveren

  Alle spellen bij LaserQuest Nijmegen:
  LaserQuest  |  MysticGolf  |  GPS Quest  |  LaserSquash

  Lees meer

 • MysticGolf

  "In het donker golfen was nog nooit zo leuk. Dankzij de blacklights en de wanddecoraties ziet de wereld er opeens heel anders uit."


  MysticGolf is de nieuwste ontwikkeling in indoor glow in the dark midgetgolf (minigolf). Blacklight en prachtige, fluoriserende wanddecoraties zorgen voor een mysterieuze en fantastische beleving.

  De 18 wedstrijdbanen zijn zeer geschikt voor alle golfliefhebbers. Door de verschillende hindernissen staat u bij elke baan voor een nieuwe uitdaging. Begeleidt door muziek, kunt u zelfstandig van baan tot baan hole-in-one's proberen te slaan.

  Breidt uw LaserQuest arrangement uit met een rondje MysticGolf voor een geweldige dagje of avond uit in Nijmegen.

  Duur: ca. 60 minuten
  Prijs: kind t/m 12 jaar € 5,- | volwassene € 7,50
  Deelnemers: onbeperkt

  Klik hier om te reserveren

  Alle spellen bij LaserQuest Nijmegen:
  LaserQuest  |  MysticGolf  |  GPS Quest  |  LaserSquash

  Lees meer

 • GPS Quest

  "Een spannend en competitief GPS game dat zich afspeelt in het centrum van Nijmegen. Een geweldig bedrijfsuitje." 

  Er is een moord gepleegd en de politie heeft een onbekende dader aangehouden. Hij heeft het moordwapen verstopt, maar de politie heeft wel een filmrolletje bij hem gevonden met aanwijzingen. Help de politie het bewijs rond te krijgen en zorg dat jouw team als eerste het moordwapen vindt!

  De Nijmeegse Moordzaak is géén GPS tocht maar een spannend, competitief en interactief GPS game dat zich afspeelt in het centrum van Nijmegen. De spelmaterialen worden door ons geleverd. U dient zelf per team voor een mobiele telefoon met voldoende sms-tegoed (10-15 sms-jes) te zorgen.

  Het spel is prima te combineren met onze andere spellen. Een lunch voor of na GPS Quest behoort ook tot de mogelijkheden.

  Duur: ± 2 uur 30 minuten
  GPS Quest kan ook 's ochtends gespeeld worden.
  Prijs: € 195,- (tot 10 deelnemers) Elke extra deelnemer € 19,50.
  Deelnemers: maximaal 60 personen

  Dit GPS spel is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er dient per team van minimaal 5 personen wél een betalende volwassene toezicht te houden.

  Uw persoonlijke GPS Quest?

  Speciaal voor uw groep organiseren wij ook uw eigen GPS spel, op basis van door u aan te leveren gegevens. Zeer geschikt voor uw productlancering of -presentatie, uw teambuildingsuitje, het uitstapje met uw club, een vrijgezellenfeest enz. Geeft u dan bij het reserveren aan dat het om maatwerk gaat.

  Duur: ± 2 uur 30 minuten
  GPS Quest kan ook 's ochtends gespeeld worden.
  Prijs:
  € 295,- (tot 10 deelnemers) Elke extra deelnemer € 19,50.
  Deelnemers: maximaal 60 personen

  Klik hier om te reserveren

   

  Alle spellen bij LaserQuest Nijmegen:
  LaserQuest  |  MysticGolf  |  GPS Quest  |  LaserSquash

  Kijk hieronder naar de video van GPS Quest.

  Lees meer

 • LaserSquash

  "Een bliksemsnel spel dat alleen gewonnen wordt door de allersnelste die de laserstralen weet te pakken met de speciale squashsticks." 


  LaserSquash, het eerste spel dat de intensiteit van sport mixt met de fun van games. Terwijl de laserstralen voorbij schieten, zullen geluid en ander visueel spektakel u overdonderen en meenemen naar een wereld waar alleen de wet van de snelheid geldt om te winnen, waar men een zo hoog mogelijke score moet behalen. 

  LaserSquash is een zeer intensieve lasergame en zorgt daardoor ook voor goede work-out. Onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat LaserSquash aan de "Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen" en aan de "Fitnorm" voldoet.

  Lasersquash speelt u met 2 personen tegen elkaar en is een mooie manier om uzelf op te warmen en voor te bereiden op een spel LaserQuest. LaserSquash is onderdeel van de arrangementen van LaserQuest, hét adres voor een geweldig dagje of avond uit in Nijmegen.  

  Duur: 2 minuten per spel
  Prijs: € 2,50 per spel
  Deelnemers: 1 of 2 personen

  Klik hier om te reserveren

  Alle spellen bij LaserQuest Nijmegen:
  LaserQuest  |  MysticGolf  |  GPS Quest  |  LaserSquash

  Lees meer

Welkom bij LaserQuest Nijmegen Voor Lasergames, glow golf, mysticGolf, GPS Quest en Lasersquash

Op onze website vindt u alle informatie over het enige echte lasergame: LaserQuest, het snelle en intensieve LaserSquash, glow in the dark MysticGolf (indoor midgetgolf) en het spannende outdoor GPS Quest. Voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, kortom elk dagje uit in Nijmegen organiseren we combinaties van onze games met of zonder lunch en/of diner. Klikt u daarvoor  hier . Voor uw kinderfeest, uitstapje met de klas of jeugdvereniging klikt u hier .

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van het bezoek aan onze website, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of via e-mail . Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mocht u willen reserveren, maak dan a.u.b. gebruik van ons reserveringsformulier

direct naar de prijslijst (.pdf)

Kijk hieronder naar de bedrijfsvideo van LaserQuest Nijmegen.

 

Openingstijden

LaserQuest, MysticGolf en LaserSquash:

Dinsdag 14:00 - 22:00

Woensdag 14:00 - 22:00

Donderdag 14:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 01:00

Zaterdag 12:00 - 01:00

Zondag 12:00 - 20:00

Maandag op aanvraag


GPS Quest ook 's ochtends 


Gewijzigde openingstijden:

tweede paasdag:

Maandag 21 april: 12:00 - 20:00


Meivakantie:

Maandag 28 april: 12:00 - 20:00

Dinsdag 29 april: 12:00 - 20:00

Woensdag 30 april: 12:00 - 20:00

Donderdag 1 mei: 12:00 - 20:00

Vrijdag 2 mei: 12:00 - 01:00

Zaterdag 3 mei: 12:00 - 01:00

Zondag 4 mei: 12:00 - 20:00

Maandag 5 mei: 12:00 - 20:00