Escapeboot & LaserQuest

Nodig je vrienden uit voor een bijzonder avontuur. Dit kan nog weleens spannend worden! Bij ons ga je in de arena de strijd aan met elkaar of doe je een rondje van 18 holes MysticGolf. Voor of na het LaserQuesten span je samen tegen de klok in de Escape Room(s) aan boord van Escape Boot Nijmegen. Je loopt in ongeveer 5 minuten van de ene naar de andere activiteit. Een gemakkelijke en leuke combinatie!

  • 60 minuten Escape Room
  • Een game LaserQuest of een van de arrangementen bij LaserQuest

Aantal personen: vanaf 3

Prijzen:

Escape Room: vanaf € 13 p.p. LaserQuest: Afhankelijk van wat je boekt.

Geschikt vanaf 12 jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Reserveren:

Reserveer eerst LaserQuest via onze website of telefonisch via 024 – 3601644 en daarna de Escape Room(s) via deze link . Voor grote groepen kun je ook ons aanvraagformulier invullen en wij nemen dan contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste en spannendste groepsuitje in Nijmegen!

Belangrijk:

  • De minimumleeftijd voor deelname aan de Escape Rooms is 12 jaar.
  • Je dient de activiteiten apart van elkaar te reserveren.
  • Je dient 15 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn bij Escape Boot Nijmegen. Indien je te laat bent, dan blijft er minder speeltijd over.

Locatie Escapeboot:

Vanaf LaserQuest loop je in ongeveer 5 minuten naar Escape Boot Nijmegen.  Escape Boot Nijmegen vind je aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Meer informatie over het parkeren en de bereikbaarheid vind je hier.