LaserQuest en Pannenkoekenboot

Arrangement bestaat uit:

Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een bijzonder avontuur. Dit kan nog weleens spannend worden! Bij LaserQuest Nijmegen ga je met elkaar de strijd aan. Na de uitslag is het tijd om vrede te sluiten op de Pannenkoekenboot. Daar kun je onbeperkt pannenkoeken eten en daarna een duik nemen in de ballenbak terwijl je vaart je langs de skyline van Nijmegen. Je kunt kiezen uit 2x Lasergamen of 1x Lasergamen en 1x MysticGolf.

Combiticket LaserQuest & Pannenkoekenboot: – 2 sessies Lasergamen (± 45 minuten) – 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Vertrektijden 75 Minutenvaart: Iedere woensdag om 16.00 en om 17.45 (niet in januari en februari) Iedere zaterdag om 16.00 en om 17.45 Iedere zondag om 16.00 en om 17.45 Check hier de actuele vertrektijden.

Reserveren: Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via het reserveringssysteem van de pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord. Gelieve in het veld ‘opmerkingen’ aangeven wat de leeftijden van de spelers zijn, zodat LaserQuest hier rekening mee kan houden!

Vertreklocatie: Vanaf LaserQuest loop je in ongeveer 5 minuten naar de Pannenkoekenboot. De opstapplaats van Pannenkoekenboot is aan de Waalkade tegenover het casino. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Waalkade en ook met het openbaar vervoer is de Waalkade goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Vertrektijden 75 Minutenvaart: Iedere woensdag om 16.00 en om 17.45 (niet in januari en februari) Iedere zaterdag om 16.00 en om 17.45 Iedere zondag om 16.00 en om 17.45 Check hier de actuele vertrektijden.

Prijzen: – 2 sessies Lasergamen en 75 Minutenvaart : Combiticket volwassenen: € 41,50 Combiticket kinderen 6 t/m 11: € 36,50 Op verzoek kan het tweede spel Lasergamen vervangen worden met 1 rondje MysticGolf.

Opmerkingen: – Alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot. – Er is geen aparte reservering nodig bij LaserQuest Nijmegen. Je ontvangt van LaserQuest Nijmegen een e-mail met daarin de bevestiging van de datum en het tijdstip van het LaserQuesten. – Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zal LaserQuest zo veel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers. – Voor kinderen tot 12 jaar is de MysticGolfbaan alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene. – Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).

DUUR

± 4 uur

PRIJS

2 x Lasergamen & 75 Minutenvaart : Combiticket volwassenen: € 41,50 Combiticket kinderen 6 t/m 11: € 36,50

AANTAL DEELNEMERS

10 t/m 100

Voor hèt perfecte dagje uit! Je gaat 2 rondes Lasergamen en eet onbeperkt pannenkoeken.

Alle restaurants arrangement bij LaserQuest Nijmegen

Voor hét perfecte dagje uit! Je gaat 2 rondes Lasergamen en eet onbeperkt pannenkoeken.
Bij dit arrangement combineer je een 3 gangen menu bij Thibeau met 1 ronde LaserSquash en twee rondes Lasergamen.
Bij dit arrangement combineer je een diner bij China Delight met 1 ronde LaserSquash en twee spellen Lasergamen.