WaalScooter

WaalScooter in combinatie met LaserQuest en LaserSquash of MysticGolf

Relaxt toeren met de elektrische scooter en na afloop de enige echte lasergame LaserQuest en het snelle en intensieve LaserSquash of glow in the dark MysticGolf (indoor midgetgolf)! Een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen.

Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdekt u het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. U hoeft geen helm op de WaalScooter te dragen, dus geniet van de wind door uw haren! Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht.

U krijgt van ons een route naar keuze, een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.  

Na afloop komt u bij ons waar u de keuze hebt uit onze leuke indoorspellen. U kunt kiezen tussen een arrangement met LaserQuest & LaserSquash of een arrangement met MysticGolf.

De arrangementen zijn mogelijk voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Duur:
ongeveer 4 uur

Prijzen:
WaalScooter, LaserQuest & LaserSquash:
doordeweek overdag: Nog niet bekend
's avonds, in het weekeinde en op feestdagen: Nog niet bekend

WaalScooter & MysticGolf:
doordeweek overdag: Nog niet bekend
's avonds, in het weekeinde en op feestdagen: Nog niet bekend

Inclusief: Route informatieboekje over de omgeving, regenponcho en natuurlijk LaserQuest en LaserSquash of MysticGolf.

Bijzonderheden: Degenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel). De toerrit start vanaf de Waalkade. Dit arrangement is in samenwerking met nijmegenactief.nl. De toerrit valt onder hun verantwoordelijkheid.