GPS Quest

"Een spannende en competitieve GPS game dat zich afspeelt in het centrum van Nijmegen. Een geweldig bedrijfsuitje."

Er is een moord gepleegd en de politie heeft een onbekende dader aangehouden. Hij heeft het moordwapen verstopt, maar de politie heeft wel een filmrolletje bij hem gevonden met aanwijzingen. Help de politie het bewijs rond te krijgen en zorg dat jouw team als eerste het moordwapen vindt!

De Nijmeegse Moordzaak is géén GPS tocht maar een spannende, competitieve en interactieve GPS game dat zich afspeelt in het centrum van Nijmegen. De spelmaterialen worden door ons geleverd. U dient zelf per team voor een mobiele telefoon met voldoende sms-tegoed (10-15 sms-jes) te zorgen.

Het spel is prima te combineren met onze andere spellen. Een lunch voor of na GPS Quest behoort ook tot de mogelijkheden.

Duur: ± 2 uur 30 minuten
GPS Quest kan ook 's ochtends gespeeld worden.
Prijs: € 195,- (tot 10 deelnemers) Elke extra deelnemer € 19,50.
Deelnemers: maximaal 60 personen

GPS Quest is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er dient per team van minimaal 5 personen wél een betalende volwassene toezicht te houden.

Uw persoonlijke GPS Quest?

Speciaal voor uw groep organiseren wij ook uw eigen GPS Quest, op basis van door u aan te leveren gegevens. Zeer geschikt voor uw productlancering of -presentatie, uw teambuildingsuitje, het uitstapje met uw club, een vrijgezellenfeest enz. Geeft u dan bij het reserveren aan dat het om maatwerk gaat.

Duur: ± 2 uur 30 minuten
GPS Quest kan ook 's ochtends gespeeld worden.
Prijs: € 295,- (tot 10 deelnemers) Elke extra deelnemer € 19,50.
Deelnemers: maximaal 60 personen

Kijk hieronder naar de video van GPS Quest.