Onze lasergame arena bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen en is speciaal ontworpen om u een fantastische onvergetelijke ervaring te bieden. Bij LaserQuest nemen we u mee naar een andere wereld, waar technologie en avontuur samenkomen. Onze hoogstaande lasergame arena is ontworpen om u de ultieme lasergame ervaring te bieden. Bovendien staan onze ervaren en gepassioneerde medewerkers altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen, zodat u zich helemaal kunt concentreren op ons geweldige spel.

background company info

Lasergamen bij LaserQuest duurt 15 minuten (zuivere speeltijd) en is een uitdagende en spannende ervaring. Samen met uw teamgenoten gaat u de strijd aan tegen tegenstanders en werkt u samen om de missie te volbrengen en te winnen. Of u nu met vrienden, familie of zakenrelaties speelt, bij LaserQuest zorgen we ervoor dat u klaar bent voor een onvergetelijke avond vol plezier!

Onze lasergame arena is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en is een leuk en ontspannend uitje voor jong en oud. Het parcours is ontworpen met de nadruk op plezier, maar ook uitdaging en spanning, en we garanderen dat u een onvergetelijke ervaring zult hebben. Bij LaserQuest zijn we trots op onze unieke en moderne lasergame arena en de gezellige sfeer die we creëren.

DUUR

  • ca. 30 – 45 minuten (zuivere speeltijd is 15 minuten)

PRIJS

  • €12,00 p.p.

DEELNEMERS

  • Minimaal 2, maximaal 24 personen per spel (grotere groepen worden gesplitst)

Onze lasergame arena is perfect voor groepen, verjaardagsfeestjes, teamuitjes en zakelijke evenementen en we kunnen aanpassingen maken voor elke groep zodat u de best mogelijke ervaring krijgt. Of u nu een groep heeft van vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties, bij LaserQuest garanderen we u een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw lasergame sessie bij LaserQuest en maak u op voor een onvergetelijke ervaring in het centrum van Nijmegen. Onze “glow in the dark” lasergame arena en onze enthousiaste medewerkers zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke tijd heeft en we kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

read more background image

LaserQuest

reserveren