Een bezoek aan onze glow in the dark minigolf is een unieke en verrassende ervaring. Wij gebruiken state-of-the-art technologie om de baan en de golfballen te verlichten, waardoor elk element op de baan helder oplicht in het donker. Hierdoor kun je genieten van een uitdagende golfervaring terwijl je wordt omgeven door een indrukwekkende en unieke sfeer.

background company info

Kom langs bij onze mooie glow in the dark mini golf baan. Onze glow in the dark minigolfbaan is een unieke en opwindende ervaring die je niet mag missen. Bij ons kun je een rondje glowgolf spelen in het donker, wat een hele andere dimensie aan het spel toevoegt. Met 18 holes is er voldoende uitdaging voor iedereen en het duurt ongeveer 45 minuten om een rondje te spelen. Onze glow in the dark minigolfbaan is ideaal voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes, of gewoon een gezellig avondje uit met vrienden en familie.

Onze glow in the dark minigolfbaan is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, en het is een leuk en ontspannend uitje voor jong en oud. Het parcours is ontworpen met de nadruk op plezier, maar ook uitdaging en spanning, en we garanderen dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben. Of je nu met vrienden, familie of zakenrelaties speelt, wij zorgen ervoor dat jullie klaar zijn voor een avond plezier.

DUUR

  • ca. 60 minuten

PRIJS

  • Kind t/m 12 jaar: € 7,50
  • Volwassene: € 10,00

DEELNEMERS:

  • Onbeperkt

Onze minigolfbaan is niet alleen een unieke en opwindende activiteit, het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Onze the dark minigolf baan is eenvoudig te vinden en te bereiken, gelegen in het hart van de stad. Ons team van enthousiaste en professionele medewerkers zal je verwelkomen en zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om een onvergetelijke ervaring te beleven. Wij geloven dat elke bezoeker de allerbeste tijd zal hebben tijdens hun verblijf bij ons en zullen alles doen om dit te waarborgen.

Dus waar wacht je nog op? Kom en beleef het zelf! Bij ons zul je genieten van een onvergetelijke en unieke golfervaring in het donker. Het is een perfecte manier om samen met familie en vrienden te lachen en te genieten, en we garanderen dat je nog lang zult nagenieten van jouw rondje glowgolf.

read more background image

MysticGolf

reserveren