Voor kinderen tot en met 16 jaar hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Kom langs voor een onvergetelijke tijd! Wij hebben de ideale locatie om bijvoorbeeld een dagje shoppen te combineren met een kinderfeestje, wij vermaken de kinderen terwijl jij lekker het centrum in duikt!

Trek jij, net als nagenoeg iedereen in omgeving Nijmegen, op jonge leeftijd al het Lasergame vest aan? En ga je graag met een Laser gun in je hand de strijd aan? Kom dan langs om je eerste spel LaserQuest te spelen. Om vervolgens met het kinderfeestje van je vriendje of vriendinnetje terug te komen voor een rematch!

Het Lasergamen is spannend voor iedereen en op elke leeftijd. Het is een spel waarbij je je tegenstanders moet uitschakelen door middel van het schieten van laserstralen uit een Laser gun. Ben jij de beste schutter in het team of moet je het hebben van je conditie en strijdlust? Kom langs en probeer een van onze verschillende gametypes! Speel met 2 of 3 teams of speel een ronde waarin het ieder voor zich is. Maak goed gebruik van je oren en ogen in onze Lasergame Arena, gevaar ligt op de loer. Voel de spanning terwijl je met je team probeert de brug te veroveren.

Opgezweept door de unieke muziek die wij afspelen in onze Arena ga je een onvergetelijke ervaring tegemoet. Vele kinderfeestjes gingen je voor en blijven terugkomen!

Na het spelen van maar liefst 15 minuten in onze arena is het tijd om te kijken wie de beste schutter van Nijmegen is. Iedereen ontvangt een persoonlijk score formulier waarop te zien is hoe goed je hebt gepresteerd tijdens het Lasergamen.

Daarna is het natuurlijk tijd voor een drankje en een snack. Wij hebben een mooie industriële bar van waar je zo het centrum van Nijmegen in kijkt. Doe je ogen de kost aan de langslopende mensen terwijl je geniet van onze drankjes en hapjes. Met een ruim assortiment aan dranken gepaard met een bittergarnituur of een zakje snoep en een bordspel vermaak je je bij ons ook tussen de spellen door!

Kun je geen genoeg krijgen van onze spellen en wil je het liefst zoveel mogelijk Lasergamen? Kom dan langs op vrijdagen en zaterdagen en maak gebruik van onze ‘AllYouCanPlay’ actie van € 23,00 p.p. en speel non stop tussen 19:00 en 00:00.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om onze activiteiten te combineren met een diner bij een van onze partners, makkelijk te organiseren en boeken via onze site! Ga bijvoorbeeld voor het arrangement met China DelightThibeau of de Pannenkoekenboot.

Kinderfeestjes

All-In Party

Je speelt 1 ronde LaserSquash, 2 rondes Lasergamen, 1 ronde MysticGolf en drinkt onbeperkt ranja.

Laser Party

Je speelt 1 ronde LaserSquash, 2 rondes Lasergamen en drinkt twee glazen ranja.

Mystic Party

Je speelt 1 ronde LaserSquash, 1 ronde Lasergamen, 1 ronde Mysticgolf en drinkt 1 glaasje ranja.

Budget Party

Je speelt 1 ronde LaserSquash, 1 ronde Lasergamen en drinkt 1 glaasje ranja.

Mini Party

Je speelt 1 ronde LaserSquash, 1 ronde MysticGolf en drinkt 1 glaasje ranja.

reserveren